Ugrás a tartalomra

Kovács Zoltán - Magyarország nem adja fel nemzeti szuverenitását

2017-05-19
08:10
A magyar kormány nem hajlandó feladni további elemeket a nemzeti szuverenitásból - jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán
A magyar kormány nem hajlandó feladni további elemeket a nemzeti szuverenitásból - jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán. Kovács Zoltán kiemelte, a migrációról és a biztonságról, Európa jövőjéről alkotott elképzelések között markáns különbségek tapasztalhatók az Európai Unióban. Leszögezte ugyanakkor: a határőrizet, annak kérdése, hogy Magyarország kit enged be az ország területére, nem képezheti alku tárgyát. (MTI)
Magyarország
Kovács Zoltán

Most

07:09

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.