Ugrás a tartalomra

Kovács Zoltán - Magyarország nem adja fel nemzeti szuverenitását

2017-05-19
08:10
A magyar kormány nem hajlandó feladni további elemeket a nemzeti szuverenitásból - jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán
A magyar kormány nem hajlandó feladni további elemeket a nemzeti szuverenitásból - jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán. Kovács Zoltán kiemelte, a migrációról és a biztonságról, Európa jövőjéről alkotott elképzelések között markáns különbségek tapasztalhatók az Európai Unióban. Leszögezte ugyanakkor: a határőrizet, annak kérdése, hogy Magyarország kit enged be az ország területére, nem képezheti alku tárgyát. (MTI)
Magyarország
Kovács Zoltán

Most

10:01, Frissítve: 10:07

Visszatér a nyár

A hét hátralevő részében változékony időjárásra számíthatunk - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.
08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.