Ugrás a tartalomra
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kövér: Köszönet a gyermeküket magyar iskolába írató külhoni magyar családoknak

2018.09.14
18:56
2018.09.14
19:06
Forrás
MTI
Köszönetét és elismerését tolmácsolta Kövér László, az Országgyűlés elnöke minden külhoni magyar családnak, akik gyerekeiket minden esetleges nehézség ellenére magyar óvodába és iskolába íratják.

Köszönetét és elismerését tolmácsolta Kövér László, az Országgyűlés elnöke minden külhoni magyar családnak, akik hisznek az anyanyelv megtartó erejében, és gyerekeiket minden esetleges nehézség ellenére magyar óvodába és iskolába íratják.

Kövér László a Parlamentben a Rákóczi Szövetség "8000 kézfogás a magyar iskolaválasztásért" elnevezésű beiratkozási programját ismertető rendezvényen úgy fogalmazott: köszönet és elismerés minden külhoni magyar pedagógusnak, akik minden nehézség ellenére nemcsak oktatják, hanem öntudatos magyaroknak nevelik a rájuk bízott gyerekeket és fiatalokat. Köszönetét és elismerését fejezte ki minden magyarországi adófizető polgárnak és intézménynek, mindazon társadalmi szervezetnek és önkormányzatnak, akik három évtizede erkölcsi és pénzügyi támogatásban részesítik a külhoni magyar oktatást.

Kövér László
magyar Országgyűlés
külhoni
család

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű