Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Rafiq Maqbool

Kövér László részvétét fejezte ki az indiai vonatbaleset miatt

2023.06.04
11:39
Forrás
MTI
A magyar Országgyűlés elnöke táviratot küldött Jagdeep Dhankarnak, az India Köztársaság Parlamentje felsőházi elnökének és Om Birlának, a parlament alsóháza elnökének, amelyben részvétét fejezte ki a pénteken történt vasúti baleset miatt.

Kövér László a szomorú alkalomból a magyar Országgyűlés nevében fejezte ki szívből jövő együttérzését és őszinte részvétét az áldozatok hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi teljes gyógyulást kívánt.

"A gyász ezen órájában gondolataink és imáink az áldozatokkal és családjaikkal vannak" - írta az azonos szövegű táviratokban Kövér László.

Péntek este eddigi információk szerint legkevesebb 288 ember vesztette életét, miután egy személyszállító vonat kisiklott, egy másik vonat pedig szemből érkezve ráborult a vagonjaira a kelet-indiai Orisza államban. Több mint 850 sérültet ápolnak, zajlanak a mentési munkálatok - közölték indiai kormányzati tisztségviselők szombaton.

Kövér László
Magyarország
India

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.

Népszerű