Ugrás a tartalomra

Kövér: Magyarországnak helyt kell állnia

2018.05.08
19:28
2018.05.08
19:48
Forrás
Pannon RTV
Exkluzív interjút adott a Pannon RTV stábjának az alakuló ülést követően Kövér László, a magyar Országgyűlés újonnan megválasztott elnöke.

A magyar házelnök egyebek között azt mondta, ugyanazt kéri és várja majd el minden képviselőtársától az új ciklusban, legyenek akár kormánypártiak, akár ellenzékiek, akár nemzeti, vagy akár nemzetközi elkötelezettségűek.

Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke: „Magyarországnak helyt kell állnia egy változó világhatalmi, világgazdasági helyzetben, egy demográfiai lejtmenetben meg kell állítani, és meg kell próbálni újra lélekszámban is gyarapodó országgá, illetve a magyarságot gyarapodó nemzetté tenni. Ha ezektől eltekintünk, ami természetesen az én személyes céljaimmal is egyezik, akkor házelnökként én azt szeretném elérni, vagy arra szeretném a befolyásomat kiterjeszteni, hogy ezt a képviselők is minél inkább elfogadják, függetlenül attól, hogy kormánypárti széksorokban ülnek, vagy ellenzéki széksorokban.”

Kövér László
magyar Országgyűlés
magyar Országgyűlés elnöke
Budapest

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.