Ugrás a tartalomra
Vlada Srbije

A következő kormánynak 25 minisztériuma lesz

2022.10.18
21:11
2022.10.19
07:31
Forrás
Pannon RTV
Több mint fél évvel a választások után, de még törvényes határidőn belül megkezdődtek a szerbiai kormányalakítás hivatalos lépései.

A parlament elé került a minisztériumokról szóló törvényjavaslat. A tervek szerint a következő kormánynak 25 minisztériuma lesz, ami néggyel több mint korábban. Egyes összevont tárcák ugyanis ezentúl önállóvá válnak, de teljesen új minisztérium is lesz majd az új kormányban. A részletekről és kormányalakítás további kérdéseiről Guszton András újságíróval és Baráth Gábor Gergely történésszel beszélgettünk a Közügyekben.

Szerbia
szerbiai parlament
minisztérium

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.