Ugrás a tartalomra
Nemzetpolitikai Államtitkárság, Magyarország

A következő négy évben is Potápi Árpád János lesz a nemzetpolitikáért felelős államtitkár

2022.05.25
14:56
2022.05.25
15:03
Forrás
Pannon RTV
Az 5. Orbán-kormányban is Potápi Árpád János töltheti be a magyar Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkári posztját.

Az erről szóló kinevezését az államtitkár ma vette át Novák Katalin államfő és Orbán Viktor miniszterelnök, valamint a kormány tagjai jelenlétében az egykori Karmelita kolostorban.

Potápi Árpád János 2014-től kezdve tölti be ezt a funkciót. Harmadszor nevezték ki nemzetpolitikáért felelős államtitkárrá.

Potápi Árpád János
államtitkár
kinevezés
nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.