Ugrás a tartalomra

A közmédia épülete nem válhat az erőszakos leszámolás színterévé

2019.03.17
19:15
2019.03.17
19:23
Forrás
Szerbiai RTV
A Szerbiai RTV nem válhat a szerb politikusok erőszakos leszámolásának színterévé - áll a médiaház Igazgatótanácsának közleményében a tegnap esti történtekkel kapcsolatban.

A Szerbiai RTV Igazgatótanácsának törvényes felelőssége, hogy megvédje a médiaház szerkesztői függetlenségét és a sajtószabadságot - írják. A Szerbiai RTV igazgatótanácsa teljes mértékben elítéli a demonstrálók a szerb közmédia épületébe való erőszakos behatolását. A Szerbiai RTV Híradójában Vladimir Vuletić, az Igazgatótanács elnöke kijelentette, az államnak mindent meg kell tennie, hogy több hasonló erőszakos támadás ne érje a székházát.

Szerbiai RTV
erőszak
Belgrád

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.