Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Közösségi találkozót tartottak Pancsován

2019-05-16
18:13
2019-05-16
19:32
Forrás
Pannon RTV
Az európai parlamenti választásra készülve közösségi találkozót tartottak a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben.

A Mit kínál a magyar nemzet témájú összejövetelen a dél-bánáti gazdaságfejlesztés lehetőségei kerültek előtérbe. A Prosperitati Alapítvány pancsovai irodájának fontosságáról Pintér Anna-Mária, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökségi tagja foglalta össze az elhangzottakat.

Pintér Anna-Mária, elnökségi tag, VMSZ: „Nagyon sokat jelent ez Dél-Bánátnak, hogy Pancsován is van egy kihelyezett iroda, mert így közelebb van Pancsova a Dél-Bánátban élő embereknek és könnyebben hozzá tudnak jutni az irodához, gondolom, gyorsabban és a munkatárssal is tudnak beszélgetni, tanácsot kérni.”

Pancsova
európai parlamenti választás

Most

19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.