Ugrás a tartalomra

Krivokapić montenegrói látogatásra hívta meg Vučićot

2020.10.13
14:27
2020.10.13
14:34
Forrás
Szerbiai RTV
A kormányalakítással megbízott politikus jó viszony kialakítására törekszik Szerbiával.

Montenegrói látogatásra hívta meg Zdravko Krivokapić kormányalakítással megbízott politikus Aleksandar Vučić szerb államfőt. Krivokapić elmondta, jó viszony kialakítására törekszik Szerbiával és ennek érdekében közösen kell elemezni kell azokat a tényezőket, amelyek ezt meggátolják, valamint szükség szerint át kell hidalni azokat. Hozzátette, elemezni kell a vallásszabadságról szóló törvényt, meg kell találni a legjobb megoldást. Krivokapić arról is beszélt, hogy november 10. körül megalakul az új montenegrói kormány, amely a bejelentések szerint szakértői lesz, de néhány politikus is helyet kap benne.

A kormányalakítással megbízott Krivokapić hangsúlyozta, hogy ezek az személyek szakembereknek számítanak területükön, és nem párthűség elvén dolgoznak majd.

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.