Ugrás a tartalomra
Aleksandar Vucic, Andrej Plenkovic,
Tanjug, AP Photo/Darko Bandic

Külön munkacsoport foglalkozik majd a háborús kárpótlással

2018-02-13
19:01
2018-02-13
19:06
Forrás
Szerbiai RTV
Andrej Plenković és Aleksandar Vučić találkozóján többek között erről is szó volt.

Andrej Plenković a háborús kárpótlással kapcsolatosan úgy nyilatkozott, hogy a szerb államfővel, Aleksandar Vučićtyal megbeszélték, hogy egy külön munkacsoportot hoznak létre, amely ezzel a témával foglalkozik. A horvát miniszterelnök hozzátette, hogy a koordinátorok hamarosan találkoznak és megkezdik a közös munkát. 

háborús kárpótlás
munkacsoport

Most

15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.