Ugrás a tartalomra

Kurti alakíthat kormányt Koszovóban

2020.01.18
15:49
Forrás
Szerbiai RTV
Hashim Thaci felkérte Albin Kurtit, az Önrendelkezés nevű párt vezetőjét, hogy alakítsa meg az új koszovói kormányt.

A koszovói elnök hozzátette, hogy a miniszterelnök-jelöltnek mihamarabb készen kell állnia erre a feladatra. Az ezzel kapcsolatos határozatot egyébként Thaci már aláírta. Elmondta, hogy a jövőben megvizsgálják azokat a politikai lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően tiszteletben tarthatják a polgárok akaratát. A koszovói elnök emlékeztetett, hogy a kormányalakítás részleteit már megbeszélték Kurtival.

Koszovó
Albin Kurti
Hashim Thaci

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.
13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű