Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kyle Scott: Szerbia is támogatja a terrorizmus elleni harcot

2019-09-11
13:56
2019-09-11
17:59
Forrás
Pannon RTV
Szerbia partnerünk a terrorizmussal szembeni harcban nyilatkozta a Szerbiai RTV reggeli műsorában Kyle Scott az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete.

Kifejtette: az USA elleni 2001. szeptember 11-i támadás véglegesen megváltoztatta a világot. Több mint 3000 ember vesztette életét a 18 évvel ezelőtti támadásokban New York, Washington és Pennsylvania területén. A diplomata szerint a terrorizmus elleni harc nem valami távoli dolog, ami csak Ázsia egyes részeit érinti, hanem ma már része az életünknek. Ezért mindennap elkötelezett harcot kell folytatni a szélsőségesek ellen - tette hozzá Kyle Scott. Koszovó és Szerbia viszonyáról is kérdezték. A politikus erre annyit mondott, hogy szerinte nem egy lehetetlen küldetés. Dolgozni kell azon, hogy mielőbb folytatódhasson a párbeszéd Belgrád és Pristina között.

Kyle Scott
Szerbia
Amerikai Egyesült Államok
nagykövet
szeptember 11.
terrorizmus
terrorizmus elleni harc

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.

Népszerű