Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kyle Scott: Szerbia is támogatja a terrorizmus elleni harcot

2019-09-11
13:56
2019-09-11
17:59
Forrás
Pannon RTV
Szerbia partnerünk a terrorizmussal szembeni harcban nyilatkozta a Szerbiai RTV reggeli műsorában Kyle Scott az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete.

Kifejtette: az USA elleni 2001. szeptember 11-i támadás véglegesen megváltoztatta a világot. Több mint 3000 ember vesztette életét a 18 évvel ezelőtti támadásokban New York, Washington és Pennsylvania területén. A diplomata szerint a terrorizmus elleni harc nem valami távoli dolog, ami csak Ázsia egyes részeit érinti, hanem ma már része az életünknek. Ezért mindennap elkötelezett harcot kell folytatni a szélsőségesek ellen - tette hozzá Kyle Scott. Koszovó és Szerbia viszonyáról is kérdezték. A politikus erre annyit mondott, hogy szerinte nem egy lehetetlen küldetés. Dolgozni kell azon, hogy mielőbb folytatódhasson a párbeszéd Belgrád és Pristina között.

Kyle Scott
Szerbia
Amerikai Egyesült Államok
nagykövet
szeptember 11.
terrorizmus
terrorizmus elleni harc

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.