Ugrás a tartalomra

Kyle Scott: Szerbia is támogatja a terrorizmus elleni harcot

2019.09.11
13:56
2019.09.11
17:59
Forrás
Pannon RTV
Szerbia partnerünk a terrorizmussal szembeni harcban nyilatkozta a Szerbiai RTV reggeli műsorában Kyle Scott az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete.

Kifejtette: az USA elleni 2001. szeptember 11-i támadás véglegesen megváltoztatta a világot. Több mint 3000 ember vesztette életét a 18 évvel ezelőtti támadásokban New York, Washington és Pennsylvania területén. A diplomata szerint a terrorizmus elleni harc nem valami távoli dolog, ami csak Ázsia egyes részeit érinti, hanem ma már része az életünknek. Ezért mindennap elkötelezett harcot kell folytatni a szélsőségesek ellen - tette hozzá Kyle Scott. Koszovó és Szerbia viszonyáról is kérdezték. A politikus erre annyit mondott, hogy szerinte nem egy lehetetlen küldetés. Dolgozni kell azon, hogy mielőbb folytatódhasson a párbeszéd Belgrád és Pristina között.

Kyle Scott
Amerikai Egyesült Államok
nagykövet
szeptember 11.
terrorizmus
terrorizmus elleni harc

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.