Ugrás a tartalomra
TANJUG/ Ministarstvo odbrane/ Jovo Mamula/ bk

Lakásokat kaptak katonák

2019-10-27
14:22
2019-10-27
14:28
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vulin: 22 család esetében oldódott meg az élet egyik legfontosabb kérdése, a lakhatás.
TANJUG/ Ministarstvo odbrane/ Jovo Mamula/ bk

Új lakást kapott 22, a Szerbiai Katonaságnál és a szerb védelmi minisztériumnál dolgozó, illetve korábban ott dolgozott személy - írja a szerb közmédia. A kulcsokat Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter adta át az aktív és a már nyugdíjba vonult alkalmazottaknak. Vulin azt mondta, a mai nappal 22 család esetében oldódott meg az élet egyik legfontosabb kérdése, a lakhatás. Leszögezte, a tárca mindent megtesz a Szerbiai Katonaság tagjaiért.

TANJUG/ Ministarstvo odbrane/ Jovo Mamula/ bk
lakás
Védelmi Minisztérium
Aleksandar Vulin

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.