Ugrás a tartalomra

Lakossági fórum Szabadkán

2022.11.10
19:27
2022.11.10
19:34
Forrás
Pannon RTV
Lakossági fórumon mutatkoztak be a Magyar Összefogás lista jelöltjei Szabadkán. Az esemény célja az volt, hogy az emberek közelebbről is megismerkedjenek a szabadkai jelöltekkel, céljaikkal.

A Magyar Összefogás jelöltjei közül Kabók Erika, Szűcs Balázs, Mészáros György és Bognár Beáta is bemutatkozott a lakossági fórumon. Ők mind a négyen olyan személyek, akik a saját területükön kiemelkedőek - hangzott el az eseményen

Bognár Beáta a több mint 20 éves tapasztalatával szeretné erősíteni a Magyar Összefogás munkáját.

„Munkámból adódóan az oktatás áll hozzám a legközelebb, és a Magyar Nemzeti Tanácsban is szeretném azokat a programokat segíteni, elővinni munkámmal, tapasztalatommal, az oktatás területén szerzett tapasztalataimmal hozzájárulni, amelyek az oktatás minőségét segítik elő, illetve amelyek a magyar nyelvű oktatást népszerűsítik."

Azért is fontos, hogy a vajdasági magyarok minél nagyobb számban vegyenek részt a vasárnapi magyar nemzeti tanácsi választásokon, mert ezzel tudják azt bizonyítani, hogy fontos számukra az autonómia - mondta az eseményen Dr. Pásztor Bálint, a VMSZ alelnöke.

„Olyan személyek alkotják a Magyar Nemzeti Tanácsot, illetve a jelöltek listáját, meg a mostani Magyar Nemzeti Tanácsot is, akik a maguk területén bizonyítottak az elmúlt évek, évtizedek során. Olyan emberek fogják a következő nemzeti tanácsot is alkotni, akik az oktatás, a tájékoztatás, a nyelvhasználat és a kultúra terén komoly dolgokat tettek le az asztalra az elmúlt időszakban."

A rendezvényen jelen voltak a Magyar Összefogás további jelöltjei, valamint a Magyar Összefogás listavezetője, Fremond Árpád is.

lakossági fórum
nemzeti tanácsi választások

Most

Népszerű