Ugrás a tartalomra
TANJUG/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA/bb

Lavrov és Dačić egyeztetése

2018-08-21
18:15
Forrás
Tanjug
Koszovó és az orosz elnök idei belgrádi látogatása volt a téma.

Az Európai Uniónak hatnia kellene Koszovóra, mert a koszovói albánok évek óta nem tartják be az uniós közvetítéssel Szerbiával kötött megállapodásban foglaltakat - véli Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Lavrov szerint bármilyen, a koszovói szerbek ellen irányuló erőszak és vandalizmus megengedhetetlen, ezért a KFOR-nak és az Eulexnek be kell avatkoznia. Az orosz külügyi tárcavezető Ivica Dačić szerb külügyminiszterrel tárgyalt Szocsiban. Vlagyimir Putyin orosz elnök még az idén Belgrádba utazik, ezt a látogatást készítették elő.

Szergej Lavrov
Ivica Dačić
Koszovó

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.