Ugrás a tartalomra
TANJUG/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA/bb

Lavrov és Dačić egyeztetése

2018-08-21
18:15
Forrás
Tanjug
Koszovó és az orosz elnök idei belgrádi látogatása volt a téma.

Az Európai Uniónak hatnia kellene Koszovóra, mert a koszovói albánok évek óta nem tartják be az uniós közvetítéssel Szerbiával kötött megállapodásban foglaltakat - véli Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Lavrov szerint bármilyen, a koszovói szerbek ellen irányuló erőszak és vandalizmus megengedhetetlen, ezért a KFOR-nak és az Eulexnek be kell avatkoznia. Az orosz külügyi tárcavezető Ivica Dačić szerb külügyminiszterrel tárgyalt Szocsiban. Vlagyimir Putyin orosz elnök még az idén Belgrádba utazik, ezt a látogatást készítették elő.

Szergej Lavrov
Ivica Dačić
Koszovó

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.