Ugrás a tartalomra
TANJUG/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA/bb

Lavrov és Dačić egyeztetése

2018-08-21
18:15
Forrás
Tanjug
Koszovó és az orosz elnök idei belgrádi látogatása volt a téma.

Az Európai Uniónak hatnia kellene Koszovóra, mert a koszovói albánok évek óta nem tartják be az uniós közvetítéssel Szerbiával kötött megállapodásban foglaltakat - véli Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Lavrov szerint bármilyen, a koszovói szerbek ellen irányuló erőszak és vandalizmus megengedhetetlen, ezért a KFOR-nak és az Eulexnek be kell avatkoznia. Az orosz külügyi tárcavezető Ivica Dačić szerb külügyminiszterrel tárgyalt Szocsiban. Vlagyimir Putyin orosz elnök még az idén Belgrádba utazik, ezt a látogatást készítették elő.

Szergej Lavrov
Ivica Dacic
Koszovó

Most

17:55, Frissítve: 19:41

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.