Ugrás a tartalomra

Legkorábban 2018 elején vezethetik be a fizetési osztályokat (videó)

2017.04.05
17:58
80 millió eurót kap Szerbia az Európai Uniótól közigazgatási reformokra - jelentette ki Ana Brnabić
80 millió eurót kap Szerbia az Európai Uniótól közigazgatási reformokra - jelentette ki Ana Brnabić. Az államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter kiemelte, hamarosan meghozzák a tartományi és az önkormányzati alkalmazottak fizetésére vonatkozó törvényt, amely az első lépés a fizetési osztályok új rendszere felé. A tervek szerint az új törvény fizetési osztályokat határoz majd meg, illetve új teljesítményalapú számítási módszer lép majd életbe. Amennyiben elfogadják, ez 2018 elején lép életbe. (kép: FoNet) Ana Brnabić, államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter, Szerbia: „Akkor kaphatjuk meg ezeket a jelentős összegeket az Európai Uniótól, amikor befejezzük ezt a nagyon nehéz részét a reformnak. Amin most dolgozunk, már a végső fázisban van, valójában a tartományban és a helyi önkormányzatokban dolgozókra vonatkozó törvény. A múlt héten fejeztük be a pénzügyminisztériummal a konzultációkat és most indul el a folyamat, hogy a kormányban és a képviselőházban is elfogadják. Ez az első jelentős lépés, amellyel be lehet vezetni az új fizetési rendszert.”



törvény
Ana Brnabić
közigazgatási reform
fizetési osztályok

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.