Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Lemondott európai parlamenti mandátumáról Szájer József

2020.11.29
12:44
Forrás
origo.hu
December 31-ével lemondott európai parlamenti mandátumáról Szájer József, a Fidesz politikusa.

Az erről szóló döntéséről a mai napon tájékoztatta David Sassolit, a EP elnökét. Lelki terhekre hivatkozik, de a magyar kormányt továbbra is támogatja. Levelében az olvasható, hogy döntése egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot.

A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával - olvasható Szájer József levelében. Hangsúlyozta, egyetért a magyar kormány álláspontjával, támogatja azt. Az 59 éves Szájer József a Fidesz alapító tagja, 1990 és 2004 között volt a magyar Országgyűlés, majd négy cikluson keresztül az Európai Parlament tagja.

Szájer József
Fidesz
lemondás
Európai Parlament

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!