Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Levélben szavazhatnak a határon túli magyar állampolgárok - Regisztráljunk minél többen!

2021.12.16
21:40
2021.12.20
11:52
Forrás
Pannon RTV
A választásokról, illetve a részvételi feltételekről is szó volt a Közügyekben.

Tavaszra parlamenti választást tartanak Magyarországon, amelyen a határon túli magyar állampolgárok is voksolhatnak, de a szavazás regisztráláshoz kötött.

Pannon RTV/illusztráció

A választásokat megelőző 25. napig lehet regisztrálni. Fontos, hogy aki ezt egy korábbi választás alkalmával megtette, nem kell hogy megismételje, de a személyes adatok változását jelezni kell.

szavazás
voksolás
külhoni magyar
regisztráció
Közügyek

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.