Ugrás a tartalomra

Ljajić, a rekorder

2019.11.21
08:39
Forrás
021.rs
Az idők változnak, de ő marad. 6611 napot töltött kormánytagként.

Rekordot döntött Rasim Ljajić. A jelenlegi kereskedelmi miniszter immáron 19 éve dolgozik szerb kormánytagként. Ez azt jelenti, hogy Ljajić, a maga 6611 napjával abszolút rekordernek számít, ami a kormánytagságot illeti. Miniszteri tevékenysége alatt kilenc kormányt választottak meg, három országnév alatt: a Jugoszláv Szövetségi Köztársaságban, Szerbia és Montenegróban és a Szerb Köztársaságban. Minisztersége egy rövid ideig megszakadt 2006-ban. A második helyezett Ivica Dačić jelenlegi külügyi tárcavezető, aki 4245 napot töltött az adott végrehajtó hatalom tagjaként, ebből 3606 napon át miniszterként tevékenykedett, sőt, kormányfő is volt.

Rasim Ljajić
rekord
rekorder
kormánytag
miniszter

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű