Ugrás a tartalomra

Lukasenka: a tiltakozások hiányosságokat tártak fel, le kell vonni a tanulságokat

2020.09.07
15:45
2020.09.07
15:54
Forrás
MTI
A Fehéroroszországban zajló tiltakozó megmozdulások hiányosságokat tártak fel az államigazgatási rendszerben, és le kell vonni belőlük a tanulságokat - jelentette ki hétfőn a fehérorosz elnök.

Egy orosz hírügynökség által is idézett nyilatkozatból azonban nem derül ki, hogy az államfő, Aljakszandr Lukasenka milyen feltárt hiányosságokra gondol.

Lukasenka szerint a választások alatti és utáni összetűzésekbe torkollott tüntetések kapcsán a fehérorosz Nyomozó Bizottság szabályozatlanságot tárt fel különféle államigazgatási rendszerekben, hatalmi szervekben. Fehéroroszországban az augusztus 9-i elnökválasztás óta folyamatosak a hatalom-ellenes tüntetések, melyek során többen is életüket vesztették.

Aljakszandr Lukasenka
Fehéroroszország

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.