Ugrás a tartalomra
Tanjug/Nikola Anđić

Ma derülhet fény az új szerb kormány összetételére

2020-10-20
14:53
2020-10-20
20:24
Forrás
Szerbiai RTV
Ennek részleteit várhatóan Aleksandar Vučić szerb államfő, a Szerb Haladó Párt elnöke ismerteti majd 18 óra környékén.

A kormányalakítással Ana Brnabićot bízta meg, aki még ma is egyeztetett a lehetséges koalíciós partnerekkel. A miniszterelnök többek között Aleksandar Šapićtyal a Szerb Patrióta Szövetség vezetőjével, Ivica Dačićtyal a Szerbiai Szocialista Párt első emberével és Dragan Markovićtyal az Egységes Szerbia elnökével is tárgyalt. Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy két minisztériummal több lesz mint korábban.

kormányalakítás
Szerbia
Ana Brnabić
Aleksandar Vučić

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.