Ugrás a tartalomra

Ma érkezik a nyugat-balkáni csúcsra Ana Brnabić

2019.07.05
07:18
2019.07.05
08:48
Forrás
Blic
A lengyelországi találkozóra már tegnap nagy számban érkeztek a résztvevők, köztük állam- és kormányfők, valamint uniós képviselők.

Ma érkezik Poznańba, a nyugat-balkáni csúcstalálkozóra Ana Brnabić szerb miniszterelnök. A szerb miniszterelnöknek ma több kétoldalú tárgyalása is lesz, egyebek között Violeta Bulccal, az EU szállítási biztosával és Theresa May brit miniszterelnökkel. A csúcstalálkozón Angela Merkel német kancellár is részt vesz, aki videóüzenetében annyit mondott, vannak még feszültségek a régióban, amelyeken felül kell kerekedni. Szerbiát Brnabićon kívül Ivica Dačić szerb külügyminiszter képviseli. Várhatóan Ramush Haradinaj koszovói miniszterelnök is részt vesz az eseményen. A csúcsot a Berlini Folyamat részeként tartják meg.

Poznań

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű