Ugrás a tartalomra

Ma jár le az EP-listák bejelentésének határideje

2019.04.23
12:55
Forrás
Pannon RTV
Lejár ma 16 órakor az Európai Parlament magyar tagjainak májusi választására állított listák bejelentésének határideje, a magyar Nemzeti Választási Bizottság eddig hét listát vett nyilvántartásba.

Az EP-választáson azok a pártok állíthatnak listát, amelyek összegyűjtöttek 20 ezer érvényes ajánlást a választópolgároktól, az ajánlások leadására és a lista bejelentésére ma 16 óráig van lehetőség. Az NVB eddig hét listát vett nyilvántartásba: a Jobbik Magyarországért Mozgalomét, a Fidesz-KDNP-ét, a Momentum Mozgalomét, a Mi Hazánk Mozgalomét, az MSZP-Párbeszédét, az LMP-ét és a DK-ét. Az NVI-től 22 párt, illetve pártszövetség vette át az ajánlások gyűjtésére szolgáló ajánlóíveket.

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.