Ugrás a tartalomra

Macedónia: Megállapodás vagy rendkívüli parlamenti választás?

2018.10.01
20:25
2024.03.19
08:42
Forrás
Szerbiai RTV
A macedón kormány tíz napon belül eldönti, hogy elkezdődik-e a parlamenti folyamat a Görögországgal kötött megállapodás megerősítéséről, vagy rendkívüli parlamenti választásokat írnak ki.

Tíz napon belül, miután konzultál a parlamenti képviselőkkel, a macedón kormány eldönti, hogy elkezdődik-e a parlamenti folyamat a Görögországgal kötött megállapodás megerősítéséről, vagy rendkívüli parlamenti választásokat írnak ki - mondta Radmila Šekerinska macedón védelmi miniszter. Szerinte ez a kérdés fontosabb a politikai pártok érdekeinél. A képviselőknek egyértelmű kérdésre kell választ adniuk, az egyik oldalon a NATO és az EU áll, a másikon pedig az elszigeteltség és a kilátástalanság - tette hozzá Šekerinska.

Macedónia
parlament
Sekerinska

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.