Ugrás a tartalomra

Maglai: a DP-vel igen, a csalókkal nem

2012.05.22
18:53
Mint ismeretes, Pásztor István a VMSZ elnöke az elmúlt hetekben többször megismételte, hogy nem hajlandó a szabadkai hatalmi koalícióról tárgyalni azokkal, akik korábban megalázóan viselkedtek a Párttal szemben
Mint ismeretes, Pásztor István a VMSZ elnöke az elmúlt hetekben többször megismételte, hogy nem hajlandó a szabadkai hatalmi koalícióról tárgyalni azokkal, akik korábban megalázóan viselkedtek a Párttal szemben. A Demokrata Párt szabadkai vezérei pedig azzal dobták vissza a labdát, hogy a VMSZ alulmaradt a városi megmérettetésen, így nem támaszthat feltételeket a tárgyalópartnerek személyét illetően. A vita újabb fejleményeként Maglai Jenő, a VMSZ szabadkai elnöke ma délután úgy nyilatkozott Híradónknak, hogy a VMSZ-nek nem a demokratákkal van problémája, hanem azokkal az egyénekkel, akik például csomagokat osztogattak szavazatok ellenében.
Szabadka
választás
koalíció
kormány

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.