Ugrás a tartalomra

Magyaország ötödik elnöke

2012.05.10
20:01
Beiktatták hivatalába Áder Jánost
Beiktatták hivatalába Áder Jánost. Magyarország új köztársasági elnöke a Budai várban, a Sándor-palota előtt megtartott beszédében azt mondta: Deák Ferenc korához hasonlóan ma is szükség van a kiegyezésre, amelynek ezúttal arról kell szólnia, hogy - idézem - mi magyarok végre kiegyezzünk önmagunkkal. Az államfő arról is beszélt: készen áll arra, hogy a magyarok érdekeit és értékeit képviselje.
elnök
hivatalos
beiktatás

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 15:23

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.
13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű