Ugrás a tartalomra

A magyar kormány sem Weber, sem Timmermans jelöltségét nem támogatja

2019.05.29
22:14
2019.05.29
22:33
Forrás
MTI
A magyar kormány sem Manfred Weber néppárti, sem Frans Timmermans szocialista csúcsjelölt európai bizottsági elnöki jelöltségét nem támogatja - erősítette meg Kovács Zoltán.

Manfred Weber az elmúlt hónapokban többször megsértette a magyarokat, Frans Timmermans pedig gyakorlatilag folyamatosan hazudott Magyarországgal kapcsolatosan az EP-választási kampányban - erősítette meg a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár mai budapesti sajtótájékoztatóján. Kovács Zoltán szerint a kormány csak olyan bizottságielnök-jelöltet tud majd elfogadni és támogatni, aki megfelel az Orbán Viktor által is ismertetett feltételeknek, vagyis tiszteletben tartja a tagállamokat, nem alkalmaz kettős mércét, törekszik a migráció megállításra és védelmezi Európa keresztény gyökereit - erősítette meg Kovács Zoltán.

Manfred Weber
Frans Timmermans
Kovács Zoltán

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.