Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom állásfoglalása a kvótareferendumról

2016.09.09
13:23
A Magyar Mozgalom álláspontja az október 2-i magyarországi kvótareferendummal kapcsolatban az, hogy aki Magyarországon él, vagy életvitelszerűen köthető az anyaországhoz, az menjen el szavazni és szavazzon „Nem”-mel, ezzel is erősítve a Magyar Kormány tárgyalási pozícióit
A Magyar Mozgalom álláspontja az október 2-i magyarországi kvótareferendummal kapcsolatban az, hogy aki Magyarországon él, vagy életvitelszerűen köthető az anyaországhoz, az menjen el szavazni és szavazzon „Nem”-mel, ezzel is erősítve a Magyar Kormány tárgyalási pozícióit. Az MM szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint, aki Szerbiában, a Vajdaságban szeretne a továbbiakban is boldogulni, az döntsön a saját lelkiismerete szerint arról, hogy regisztrál-e és részt vesz-e a népszavazáson. Emlékeztetőül, a referendum kérdése így szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
Magyar Mozgalom
kvótareferendum
álláspont
október 2.

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.