Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom Elnökségének közleménye

2019-10-30
12:00
2019-10-30
12:41
Forrás
Közlemény
Közleményt adott ki a Magyar Mozgalom Elnöksége Pásztor István Magyar Tanszéken tartott beszéde kapcsán.

Az MM azt írja, a vajdasági magyar intézményes felsőoktatás függetlensége és méltósága érdekében tiltakozásukat fejezik ki a Tartományi Képviselőház és a VMSZ elnökének beszéde kapcsán, amelyet a Magyar Tanszék 60. évfordulóján tartott idén október 22-én Újvidéken a Bölcsészettudományi Karon. A Magyar Mozgalom szerint Pásztor a rangos ünnepét arra használta ki, hogy ítélkezzen, és mélypontnak nevezze a tanszék korábbi időszakát, amikor a tanszék munkaközössége igényt tartott a szellemi függetlenségre.

Magyar Mozgalom

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.