Ugrás a tartalomra

Magyar Mozgalom: A hatalom durván visszaélt a járványhelyzettel

2020.05.07
16:58
Forrás
Közlemény
Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben arról írnak, hogy véleményük szerint a rendkívüli állapot bevezetése jogilag megkérdőjelezhető volt.

A másfél hónapos rendkívüli állapot feloldását követően az MM elnöksége közleményben ítéli el többek között azt, hogy szerintük a hatóságok szabálysértőknek minősítették és büntették azokat is, akik alapvető feladataik elvégzése céljából hagyták el otthonaikat vagy nem tudtak karanténkötelezettségükről. A Magyar Mozgalom szerint a szerb államvezetés nem vette figyelembe az idősebb polgárok mozgásigényének egészségmegőrző szerepét és démonizálta a külföldről hazatérőket. Az MM elnöksége a soron következő választásokkal kapcsolatban a közleményben arról ír, hogy félre kell tenni az egyéni sértettséget és a minél nagyobb ellenzéki konszenzus létrehozására van szükség.

Magyar Mozgalom

Most

18:01, Frissítve: 21:29

Vajdaság Tóthfaluba költözött egy napra

Vásári forgatag, színes, hangos és vidám programok több helyszínen. Minden korosztály talál magának valami nagyon érdekeset. Felavatták a Mini Délvidék Parkot. Az esemény a nemzeti összetartozás évének vajdasági zárórendezvénye.

Népszerű