Ugrás a tartalomra
határátkelő
Pannon RTV

A Magyar Mozgalom közleménye szerint kérvényezik a határátkelőkön tapasztalható helyzet rendezését

2017-11-17
18:52
2017-11-17
18:58
Forrás
Pannon RTV
E-mailben fordult a Magyar Mozgalom elnöksége a magyarországi parlamenti pártokhoz.

Kérik, hogy járjanak közben, gyakoroljanak nyomást a magyar kormányra és annak belügyminiszterére a magyar-szerb határátkelőkön tapasztalt áldatlan állapotok rendezése érdekében - áll a szervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Emlékeztetnek arra, hogy a Magyar Mozgalom 2017. november 3-án levelet intézett Magyarország belügyminiszteréhez, belgrádi nagykövetéhez és szabadkai főkonzuljához, amelyben arra kéri őket, vessék latba tekintélyüket a helyzet rendezése érdekében. Válasz egyik helyről sem érkezett, írják, és szerintük a helyzet még súlyosabbá válik a szisztematikus ellenőrzés visszaállításával. Ez a probléma pedig közösségünket rendkívül súlyosan érinti - áll a közleményben.

Magyar Mozgalom
közlemény
határátkelők

Most

04:35, Frissítve: 04:53

Szombaton temetik I. Mihályt

A svájci rezidenciáján múlt héten elhunyt volt uralkodó holttestét szerdán a román hadsereg repülőgépe vitte haza. A szombati temetésig a bukaresti kormány háromnapos nemzeti gyászt rendeltelt el.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő