Ugrás a tartalomra
határátkelő
Pannon RTV

A Magyar Mozgalom közleménye szerint kérvényezik a határátkelőkön tapasztalható helyzet rendezését

2017-11-17
18:52
2017-11-17
18:58
Forrás
Pannon RTV
E-mailben fordult a Magyar Mozgalom elnöksége a magyarországi parlamenti pártokhoz.

Kérik, hogy járjanak közben, gyakoroljanak nyomást a magyar kormányra és annak belügyminiszterére a magyar-szerb határátkelőkön tapasztalt áldatlan állapotok rendezése érdekében - áll a szervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Emlékeztetnek arra, hogy a Magyar Mozgalom 2017. november 3-án levelet intézett Magyarország belügyminiszteréhez, belgrádi nagykövetéhez és szabadkai főkonzuljához, amelyben arra kéri őket, vessék latba tekintélyüket a helyzet rendezése érdekében. Válasz egyik helyről sem érkezett, írják, és szerintük a helyzet még súlyosabbá válik a szisztematikus ellenőrzés visszaállításával. Ez a probléma pedig közösségünket rendkívül súlyosan érinti - áll a közleményben.

Magyar Mozgalom
közlemény
határátkelők

Most

21:04, Frissítve: 21:20

„A kerámia a művészet alapja”

A kirakodó vásárokkal, kézműves termékbemutatókkal párhuzamosan egyre nagyobb az érdeklődés a különböző művészi ágazatok hobbiként való elsajátítása iránt is. Újvidéken kerámia tanfolyam zajlik.
20:37, Frissítve: 20:56

Határ-menti kosárlabda játékok

Kétnapos nemzetközi kosárlabda-torna kezdődött Szabadkán, amely a hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület és a szabadkai Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub közös IPA-projektje.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.