Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom Saša Janković elnökjelölt mellett áll (videó)

2017.02.21
13:32
A remény hangja Saša Janković - mondta Kókai Péter, a Magyar Mozgalom társelnöke a szervezet keddi sajtótájékoztatóján
A remény hangja Saša Janković - mondta Kókai Péter, a Magyar Mozgalom társelnöke a szervezet keddi sajtótájékoztatóján. Mint ismeretes, az MM tagjai részt vettek Saša Janković vasárnapi kampánynyitó rendezvényén, ezzel is kinyilatkoztatva, hogy a korábbi polgári jogvédőt támogatják a közelgő államfőválasztáson. Kókai Péter elmondta továbbá, hogy a választópolgároknak élniük kell állampolgári kötelességükkel, hogy alakíthassák a köztársasági elnökválasztás végkimenetelét.



Kókai Péter, társelnök, Magyar Mozgalom: „Miért Saša Janković? Azért, mert Szerbia politikai színterén most megjelent egy olyan ember, közéleti személyiség, akinek a céljait, programjait, programcélkitűzéseit hallgatva az ember önkéntelenül is bólogatva, egyet tud vele érteni. Vonatkozzon az ismét csak a közélet megtisztítására, a jogállamiság működésére, az intézményrendszer működésére vagy akár a közhangulatra, vagy akár arra a választási jelszóra, hogy az állam az államé legyen, és ne egy szűk kis csapatnyi emberé.”
Saša Janković
elnökválasztás
Magyar Mozgalom
MM
társelnök

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.