Ugrás a tartalomra
Magyar Mozgalom

A Magyar Mozgalom sikeresen együttműködik a Szabad Polgárok Mozgalmával

2019-05-01
15:59
2019-05-01
20:06
Forrás
Magyar Mozgalom
Folytatódik az a sikeres együttműködés, amely még Saša Janković elnöksége idején kezdődött el - áll a Magyar Mozgalom közleményében.

A Szabad Polgárok Mozgalmának képviselőivel kedden Szabadkán megtartott találkozó után kiadott közleményében a Magyar Mozgalom beszámol arról, hogy a megbeszélésen elhangzott: a legfontosabb közös cél a jelenlegi rezsim megdöntése. A felek egyetértettek abban, hogy a polgári, európai értékek mentén összefogására van szükség ahhoz, hogy sikerüljön megdönteni a Szerb Haladó Párt által irányított egyeduralmi hatalmat, amelynek a Vajdasági Magyar Szövetség is szerves része. Elvi megállapodás született arról, hogy ahol erre igény és lehetőség mutatkozik, a két szervezet együttműködik önkormányzati, tartományi és országos szinten is.

Magyar Mozgalom
Szabad Polgárok Mozgalma
Sergej Trifunovic

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.