Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom szavazásra szólít fel, és Jankovićra adná a voksát

2017.03.30
10:44
A Magyar Mozgalom arra szólít fel minden vajdasági magyar választópolgárt, hogy éljen az eséllyel, és április 2-án szavazzon - áll az MM szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében
A Magyar Mozgalom arra szólít fel minden vajdasági magyar választópolgárt, hogy éljen az eséllyel, és április 2-án szavazzon - áll az MM szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Aláhúzzák: senki ne maradjon otthon, ne szavazzon érvénytelenül, mert ezzel csak egy dolgot ér el és segít elő: a jelenlegi állapot bebetonozását és az évek óta tartó agónia folytatását. A Magyar Mozgalom arra kér minden vajdasági magyar választópolgárt, pártállástól és politikai meggyőződéstől függetlenül, hogy szavazatát Saša Jankovićra adja. Az MM szerint ő az a jelölt, aki egy közülünk, aki nem egy hiteltelenné vált politikus, akinek a nevéhez nem fűződik semmilyen korrupciós botrány, aki hadat üzent a pártalapú foglalkoztatásnak, és aki mindezért magában hordozza az esély és a változás lehetőségét - áll a közleményben.
Saša Janković
elnökválasztás
Magyar Mozgalom
MM

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű