Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Magyar Összefogás listavezetője a Közügyekben: hamarosan elkészül a választási program

2022.09.19
21:07
2022.09.20
13:18
Forrás
Pannon RTV
November 13-án nemzeti tanácsi választásokat tartanak Szerbiában.

Az eddigi egyetlen magyar lista a Magyar Összefogásé. Fremond Árpád listavezető a Közügyekben azt mondta, hamarosan elkészül a választási programjuk, a kampányban azt mutatják be, illetve elszámolnak az elmúlt időszak teljesítményével is. Fremond a közelgő népszámlálás fontosságáról is beszélt, arról, hogy minél többen magyarnak vallják magukat.

Fremond Árpád, listavezető, Magyar Összefogás: „Az önkormányzatokban tudja leellenőrizni azt, hogy rajta van-e a külön választói névjegyzéken, amennyiben nincs ott, készségesen segíteni fognak, úgyhogy azt tudom mondani a választópolgároknak, hogy bátran forduljanak a helyi közösségekhez, az önkormányzatainkhoz. Ellenőrizzék azt le, hogy rajta vannak-e a külön választói névjegyzéken. Ha nincsenek, akkor október folyamán még fel tudnak iratkozni. Ugyanúgy, mint minden más választásnál, november 13-án az igazolványt kell vinni, vagy pedig az útlevelet, azzal igazolni magát, és gyakorlatilag teljes egészében a választás ugyanúgy történik, mint bármilyen önkormányzati, tartományi, vagy országos választás.”

Fremond Árpád
Közügyek

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.
14:41, Frissítve: 16:07

Megérkezett a Petőfi-busz Vajdaságba

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Átröpülök hosszában hazámon” című vándorkiállítása a vajdasági Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként három napon át Vajdaság hat településen állomásozik.

Népszerű