Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A magyarcsernyei választási adatok 18 után várhatók

2020-06-22
14:13
2020-06-22
14:19
Forrás
Pannon RTV
A közép-bánáti községek közül Magyarcsernyén volt a legnagyobb választási részvétel.

A 8284 választójoggal rendelkező polgár közül tegnap 5812-en járultak az urnák elé, ami mintegy 70 százalékos részvételi arány.

A községi választási bizottság még nem közölt előzetes eredményeket az önkormányzati választásokról. Értesüléseink szerint erre ma este hat óra után kerülhet sor. A nem hivatalos adatok szerint a 25 tagú községi képviselő-testületben a SZHP-nak 16 képviselője lesz, a Vajdasági Frontnak négy mandátuma lehet, a VMSZ az eddigi kettő helyett három képviselőre számíthat, míg a szocialistáknak két mandátum jut.

Magyarcsernye
Választások 2020

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 15:17

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.