Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarok Vajdaságban

2018-10-10
21:46
2018-10-11
21:27
Forrás
Pannon RTV
A noszai művelődési ház még csak félig kész, hamarosan azonban befejeződhet az építkezés - erről is meggyőződhettek azok, akik ellátogattak a Magyarok Vajdaságban elnevezésű közösségi találkozóra.

A rendezvényen a Magyar Összefogás lista jelöltjei mutatkoztak be. Bemutatkozó beszédükben kiemelték, hogy az ilyen és ehhez hasonló találkozók rendkívül hasznosak, hiszen így megismerik az emberek véleményét, amely alapján tisztulhat a kép az emberek mindennapi problémáival kapcsolatban.

Fazekas Róbert, a Magyar Összefogás jelöltje a közösségi találkozón elmondta, az oktatásügyi intézmények szempontjából fontos az infrastrukturális és a szakmai feltételrendszer, de legalább ilyen lényeges a jövőépítés is - tette hozzá a jelölt.

Magyar Összefogás
Nemzeti tanácsi választások 2018

Most

18:42, Frissítve: 18:49

Szalonnavásárt tartottak Ferenchalmon

Az eseményen húsfeldolgozással foglalkozó magánszemélyek és vállalatok állították ki portékájukat. A bírálóbizottság 300 szalonnaminta közül választotta ki a legjobbat.
15:37, Frissítve: 15:42

5 nap alatt 25 ezer bírság

Egyelőre így áll a hétfőn kezdődött fokozott közúti ellenőrzési akció Szerbiában. A szabálysértések java részét gyorshajtás, ittas vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztása tette ki.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.