Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarok Vajdaságban

2018-10-10
21:46
2018-10-11
21:27
Forrás
Pannon RTV
A noszai művelődési ház még csak félig kész, hamarosan azonban befejeződhet az építkezés - erről is meggyőződhettek azok, akik ellátogattak a Magyarok Vajdaságban elnevezésű közösségi találkozóra.

A rendezvényen a Magyar Összefogás lista jelöltjei mutatkoztak be. Bemutatkozó beszédükben kiemelték, hogy az ilyen és ehhez hasonló találkozók rendkívül hasznosak, hiszen így megismerik az emberek véleményét, amely alapján tisztulhat a kép az emberek mindennapi problémáival kapcsolatban.

Fazekas Róbert, a Magyar Összefogás jelöltje a közösségi találkozón elmondta, az oktatásügyi intézmények szempontjából fontos az infrastrukturális és a szakmai feltételrendszer, de legalább ilyen lényeges a jövőépítés is - tette hozzá a jelölt.

Magyar Összefogás
Nemzeti tanácsi választások 2018

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.