Ugrás a tartalomra

Magyarország az amerikai jelöltet támogatja az OECD főtitkári pozíciójára

2020.09.20
17:49
Forrás
MTI
Magyarország az amerikai jelöltet, Donald Trump elnök kabinetfőnök-helyettesét, Chris Liddellt támogatja az OECD főtitkári pozíciójáért zajló versenyben.

Szijjártó Péter a magyar külgazdasági és külügyminiszter bejegyzésében emlékeztetett, hamarosan főtitkárválasztás jön a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetben (OECD), amely intézménynek nagy szerepe lesz az új gazdasági világrend formálásában. "Mi azt gondoljuk, hogy a patrióta gazdaságpolitikának igenis helye van a Nap alatt, ragaszkodunk hozzá, hogy a gazdaságpolitikának nemzeti hatáskörben kell maradnia, és természetes, hogy a gazdaságpolitikák magukon viselik a nemzeti sajátosságok jegyeit" - fejtette ki a tárcavezető.

Szijjártó Péter

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű