Ugrás a tartalomra
epp

Maja Kocijančič: Az EU az egyezmények betartását követeli

2019-07-04
16:37
Forrás
Tanjug
Az Európai Unió az egyezmények betartását követeli, beleértve a tisztségviselők látogatásáról szóló szabályozás figyelembevételét is Belgrád is Pristina között.

Így reagált Maja Kocijančič, a EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének szóvivője arra, hogy Koszovó nem engedi területére a szerbiai tisztségviselőket. Leszögezte, folyamatosan egyeztetnek az ügy kapcsán mindkét féllel a helyzet rendezése érdekében.

Maja Kocijančič
Európai Unió
Szerbia
Koszovó

Most

14:21

A műanyag zacskókat is hamisítják

Egyes szerbiai cégek hamis feliratokat pecsételnek az egyszerű műanyag zacskókra, és a természetben lebomlóként tüntetik fel azokat - mondják a Szerbiai Gazdasági Kamaránál.
10:58

Vasárnap akár 16 fok is lehet

A mai felhősödés után holnap ismét napsütésre és melegebb időjárásra van kilátás térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.