Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szabolcski Erik

Május elején kezdődhet a Fruška gora-i korridor építése

2021.04.12
19:33
2021.04.12
19:42
Forrás
Közlemény
Május elején kezdődhetnek a munkálatok a Fruška gora-i közlekedési folyosó kiépítésén - jelentette be Igor Mirović.

A tartományi kormány elnöke szerint a projekt megvalósítása a gazdaság mellett jótékony hatást gyakorol majd az áruszállításra és a környező települések közötti összeköttetésre is, amelynek a helyi lakosok is hasznát látják. A Tomislav Momirović építésügyi és közlekedési miniszterrel folytatott tárgyalás során a felek kitértek olyan befektetésekre is, mint amilyen az Újvidék-Nagybecskerek-Belgrád autópálya, a Zombor és Nagykikinda közötti gyorsforgalmi út, valamint az Újvidék és szerb-magyar határ közötti gyorsvasút. Az egyeztetésen megállapodás született az Újvidék és Belgrád közötti kerékpárút kiépítésével foglalkozó munkacsoport felállításáról is.

Fruška gora
korridor
közlekedési folyósó

Most

22:29

A hatodik napon

Tartalmas program vár a szerb sportolókra a tokiói olimpia 6. napján, a magyarok is újabb döntőkre készülnek.
17:45, Frissítve: 19:31

Mikor jöhet a harmadik dózis?

Konkrét döntések nem születtek, viszont több ajánlást is megfogalmaztak a köztársasági válságstáb mai ülésén. A lehetséges korlátozó intézkedésekről is egyeztettek.
15:34, Frissítve: 16:32

Szóval, rímmel, színházzal Óbecsén

Drámatábort szerveztek idén is Óbecsén, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A résztvevők a bábozással és a mozgásszínházzal ismerkednek. A tanultakat pénteken gálaműsorban mutatják meg a közönségnek.

Népszerű