Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szabolcski Erik

Május elején kezdődhet a Fruška gora-i korridor építése

2021.04.12
19:33
2021.04.12
19:42
Forrás
Közlemény
Május elején kezdődhetnek a munkálatok a Fruška gora-i közlekedési folyosó kiépítésén - jelentette be Igor Mirović.

A tartományi kormány elnöke szerint a projekt megvalósítása a gazdaság mellett jótékony hatást gyakorol majd az áruszállításra és a környező települések közötti összeköttetésre is, amelynek a helyi lakosok is hasznát látják. A Tomislav Momirović építésügyi és közlekedési miniszterrel folytatott tárgyalás során a felek kitértek olyan befektetésekre is, mint amilyen az Újvidék-Nagybecskerek-Belgrád autópálya, a Zombor és Nagykikinda közötti gyorsforgalmi út, valamint az Újvidék és szerb-magyar határ közötti gyorsvasút. Az egyeztetésen megállapodás született az Újvidék és Belgrád közötti kerékpárút kiépítésével foglalkozó munkacsoport felállításáról is.

Fruška gora
korridor
közlekedési folyósó

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.