Ugrás a tartalomra
Pixabay/arembowski

Májusban tárgyalnak a Nyugat-Balkánról

2021.04.14
18:25
Forrás
Szerbiai RTV
Mégsem április 19-én, hanem május 10-én lesz szó a Nyugat-Balkánról az Európai Unió külügyminisztereinek találkozóján - tudta meg a Szerbiai RTV brüsszeli tudósítója.

Azt remélik, hogy májusban már lehetőség lesz rá, hogy személyesen találkozhassanak a külügyminiszterek. Április 19-én ugyan megtartják az ülést videókonferencia formájában, de a Nyugat-Balkán fő témaként a májusi személyes összejövetelen szerepel majd. A múlt hónapban 9 uniós tagállam jelezte, hogy ideje lenne a Nyugat-Balkán helyzetére stratégiai szempontból tekinteni, és nem csak bővítési szempontból. 

Nyugat-Balkán
Európai Unió

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.