Ugrás a tartalomra

Már vasárnap megkezdődnek az emlékprogramok Budapesten

2017.10.22
09:36
2020.06.28
09:32
Forrás
hirado.hu
Hétfőn a Terror Háza Múzeumnál a magyar miniszterelnök mond beszédet.

Egymást érik a hosszú hétvégén az '56-os emlékprogramok Budapesten. A programok már ma 14 órakor megkezdődnek a műegyetemi megemlékezésekkel, koszorúzással. Délután fél 5-kor erről a helyszínről indul a hagyományos fáklyás menet a Bem térre diákokkal, korhű ruhába öltözött fiatalokkal és Csepel teherautókkal. Hétfőn reggel 8 órától a Parlament előtti Kossuth Lajos téren folytatódnak a programok, ünnepélyesen felvonják Magyarország lobogóját, Áder János köztársasági elnök engedélymegadásával, Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében. Az ünnep kiemelt rendezvényén, a Terror Háza Múzeumnál délután 3 órakor kezdődő ünnepségen Orbán Viktor magyar miniszterelnök mond beszédet. (hirado.hu)

emlékprogramok
megemlékezés
Budapest
október 23.

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.