Ugrás a tartalomra

Mától az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor hét pontját

2019.05.03
20:51
2019.11.15
17:24
Forrás
MTI
Mától a Fidesz honlapján is alá lehet írni Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására - jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója Budapesten.

Kiemelte: az elmúlt hetekben a Fidesz standjainál már több mint másfél millió aláírást gyűjtöttek össze a magyar miniszterelnök programjának támogatására. Hidvéghi Balázs hozzátette: az emberek most a jövőről döntenek, arról, hogy az Európai Unió a nemzetek Európája és az európai emberek közössége marad-e vagy bevándorlókontinenssé válik. Az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való párbeszédre helyezik a hangsúlyt, ezért döntöttek úgy, hogy online is lehetővé teszik a miniszterelnök hétpontos programjának támogatását - jelezte, hozzátéve: az online aláírási link megtalálható a Fidesz honlapján és Facebook-oldalán is.

hétpontos program
Fidesz
Orbán Viktor

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.