Ugrás a tartalomra
Pixabay

McAllister: Pristina szüntesse meg a vámot

2019-02-12
18:58
Forrás
Szerbiai RTV
Pristina szüntesse meg a szerb és bosnyák termékekre kivetett vámot - ezt javasolta David McAllister, az Európai Unió szerbiai jelentéstevője.

Hozzátette, megérti, hogy mindez nehéz, de szükség van a párbeszéd folytatására, hiszen Aleksandar Vučić szerb és Hashim Thaci koszovói elnök már korábban újabb szintre emelték a tárgyalásokat. A kapcsolatok normalizálása csak így érhető el, ezáltal pedig el lehet jutni a mindent átfogó megegyezésig.

David McAllister
100 százalékos vám

Most

20:33, Frissítve: 22:01

Hamilton nyert, Grosjean rémes balesetet szenvedett

Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte ma a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, amelynek rajtja után a francia Romain Grosjean ijesztő balesetet szenvedett, de kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket.
19:27, Frissítve: 19:57

A Partizan legyőzte a TSC-t

4:0-s vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Partizantól a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.