Ugrás a tartalomra
Koszovó zászlaja
Pixabay

McAllister: Pristina szüntesse meg a vámot

2019-02-12
18:58
Forrás
Szerbiai RTV
Pristina szüntesse meg a szerb és bosnyák termékekre kivetett vámot - ezt javasolta David McAllister, az Európai Unió szerbiai jelentéstevője.

Hozzátette, megérti, hogy mindez nehéz, de szükség van a párbeszéd folytatására, hiszen Aleksandar Vučić szerb és Hashim Thaci koszovói elnök már korábban újabb szintre emelték a tárgyalásokat. A kapcsolatok normalizálása csak így érhető el, ezáltal pedig el lehet jutni a mindent átfogó megegyezésig.

David McAllister
Koszovó
100 százalékos vám

Most

09:59, Frissítve: 10:04

Meghalt a Diamond Princess két utasa

Ketten meghaltak a koronavírus okozta betegségben a japán partoknál veszteglő, korábban karanténban tartott hajó utasai közül. Mindkét áldozat 80 év körüli volt.
08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.