Ugrás a tartalomra
David McAllister
FoNet/Nenad Đorđević

McAllister: Szerbia haladjon az EU-ba vezető úton

2019-07-11
01:03
2019-07-11
03:50
Forrás
Tanjug
Szerbiának folytatnia kell az előrehaladást az Európai Unióba vezető úton - üzente David McAllister, miután újraválasztották az EP Külügyi Bizottságának elnöki tisztségére.

A bővítés és a Nyugat-Balkán a bizottság kiemelt prioritása marad - tette hozzá az Európai Parlament eddigi szerbiai jelentéstevője. McAllister bízik abban, hogy az EP-ben történt jelentős összetételi változások dacára a vezető konzervatív és szociáldemokrata pártok fókuszban tartják a bővítést és a nyugat-balkáni országokat.

David McAllister
Európai Parlament
Külügyi Bizottság

Most

18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.