Ugrás a tartalomra
David McAllister
FoNet/Nenad Đorđević

McAllister: Szerbia haladjon az EU-ba vezető úton

2019-07-11
01:03
2019-07-11
03:50
Forrás
Tanjug
Szerbiának folytatnia kell az előrehaladást az Európai Unióba vezető úton - üzente David McAllister, miután újraválasztották az EP Külügyi Bizottságának elnöki tisztségére.

A bővítés és a Nyugat-Balkán a bizottság kiemelt prioritása marad - tette hozzá az Európai Parlament eddigi szerbiai jelentéstevője. McAllister bízik abban, hogy az EP-ben történt jelentős összetételi változások dacára a vezető konzervatív és szociáldemokrata pártok fókuszban tartják a bővítést és a nyugat-balkáni országokat.

David McAllister
Európai Parlament
Külügyi Bizottság
Szerbia

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.