Ugrás a tartalomra
Pixabay/herbinisaac

Még alakítanak a belügyminisztériumról szóló törvény tervezetén

2022.12.26
11:24
Forrás
Szerbiai RTV
Visszavonta a belügyminisztériummal kapcsolatos törvény tervezetét az elfogadási eljárásból Ana Brnabić, Szerbia kormányfője, miután konzultált Bratislav Gašić belügyminiszterrel, és közösen erre a döntésre jutottak.

Az elmúlt napokban egy sor érintett féllel tárgyalt a törvénytervezetről a miniszterelnök, és úgy ítélte meg, hogy további széles körű konzultációkat kell folytatni a kérdésben - közölte a szerb kormány kabinetje. A cél az, hogy minden felmerülő kétséget eloszlassanak - fogalmaznak a közleményben.

Egy éve egyébként már készült egy törvénytervezet a belügyminisztérium munkájával kapcsolatosan, de a közvélemény nyomására és Szerbia elnökének kérésére visszavonták. Most az új tervezet is hasonló sorsa jut.

törvénytervezet
Belügyminisztérium
visszavonás
Ana Brnabić

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.