Ugrás a tartalomra

Még egy esély az ukrán miniszterelnöknek

2020.01.17
20:04
Az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij még egy esélyt ad Olekszij Honcsaruk ukrán kormányfőnek, aki a nap folyamán beadta lemondását.

Az ukrán miniszterelnök csupán néhány nappal azt követően nyújtotta be lemondását, hogy nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen állítólag ő kormánytagokkal és jegybanki vezetőkkel arról értekezik, miként vezessék félre az elnököt a nemzeti valuta árfolyamának alakulását és az országban zajló gazdasági folyamatokat illetően. Zelenszkij, az államfő kijelentette, hogy nincs most helye a politikai bizonytalanságnak Ukrajnában. Honcsaruk lemondásakor úgy fogalmazott, azért mond le a tisztségről, hogy kétség se férjen hozzá, hogy a kormány tiszteli és becsüli az elnököt.

Volodimir Zelenszkij
Olekszij Honcsaruk
ukrán
miniszterelnök
kormányfő
lehallgatás

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.