Ugrás a tartalomra
AP Photo/Francisco Seco

Meg kell várni az EU döntését az esetleges utazási korlátozásokról

2021.03.14
11:16
2021.03.14
11:27
Forrás
Tanjug, Prva TV
Meg kell várni az Európai Unió végső döntését azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett utazhatunk a járvány ideje alatt - jelentette ki a szerb külügyminiszter.

 Nikola Selaković elmondta, az EU tagállamai között vannak olyanok, akik azokat a koronavírus elleni oltóanyagokat használják, amelyeket hivatalosan még nem hagyott jóvá az Európai Gyógyszerügynökség. Szerbia biztosítani fogja lakosainak, hogy teszttel utazhassanak, és megkapják a vakcináról szóló igazolást. A PCR-teszteket már egy-két órán belül ki tudjuk állítani - hangsúlyozta Selaković.

utazás
korlátozás
vakcinaútlevél
Európai Unió
Európai Gyógyszerügynökség
oltóanyag
engedélyezett

Most

20:36

Megéri most építkezni?

A vártnál is nagyobb mértékben drágultak az építőanyagok. Az építkezések átlagos anyagköltsége a szakemberek szerint január óta összességében mintegy 20 százalékkal nőtt, de egyes kategóriáknál az áremelkedés elérte a 30, sőt az 50 százalékot is.
19:35

Nincs élet a Sajóban, lényegében kihalt a folyó

Három hónapja ömlik a szennyezett bányavíz Szlovákiában a Sajó folyóba. A feljelentést megtették, a rendőrség nyomoz, de a folyó élővilágát súlyosan mérgező bányavíz még nagyobb mennyiségben ömlik, mint februárban.
19:32, Frissítve: 19:47

Eltévedt lövedékek

Baráth László Eltévedt lövedékek című könyvét mutatták be a Szabadkai Városi Könyvtárban.
18:40, Frissítve: 19:08

Bombariadók egész Belgrádban

Miután több belgrádi általános- és középiskolában volt bombariadó reggel, délutánra már arról szóltak a fenyegető üzenetek, hogy ismeretlen tettesek bombákat helyeztek el a belgrádi hidakon, bevásárlóközpontokban, az állatkertben, éttermekben is.

Népszerű