Ugrás a tartalomra
AP Photo/Francisco Seco

Meg kell várni az EU döntését az esetleges utazási korlátozásokról

2021.03.14
11:16
2021.03.14
11:27
Forrás
Tanjug, Prva TV
Meg kell várni az Európai Unió végső döntését azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett utazhatunk a járvány ideje alatt - jelentette ki a szerb külügyminiszter.

 Nikola Selaković elmondta, az EU tagállamai között vannak olyanok, akik azokat a koronavírus elleni oltóanyagokat használják, amelyeket hivatalosan még nem hagyott jóvá az Európai Gyógyszerügynökség. Szerbia biztosítani fogja lakosainak, hogy teszttel utazhassanak, és megkapják a vakcináról szóló igazolást. A PCR-teszteket már egy-két órán belül ki tudjuk állítani - hangsúlyozta Selaković.

utazás
korlátozás
vakcinaútlevél
Európai Unió
Európai Gyógyszerügynökség
oltóanyag
engedélyezett

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.