Ugrás a tartalomra
Instagram/buducnostsrbijeav

Még soha ennyi külföldi beruházás nem volt Szerbiában

2022.01.08
16:34
Forrás
Pannon RTV
Rekordot döntött Szerbia az országba érkező külföldi befektetések terén 2021-ben - közölte Aleksandar Vučić szerb elnök Instagram-oldalán.

A 2019-es rekordot a 3,9 milliárd euróval sikerült megdönteni - tette hozzá az elnök, aki minden szerb állampolgárnak gratulált és köszönetet mondott. Csak együttes erővel tudtuk ezt megcsinálni, ez pedig több munkahelyet, fizetést és nyugdíjat jelent - mondta Vučić.

Szerbia
külföldi beruházás
Aleksandar Vučić
rekord

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.