Ugrás a tartalomra

Megalakul a Vajdasági Front magyarkanizsai szervezete

2020.03.02
16:16
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
Szándéknyilatkozatot írt alá a Vajdasági Front magyarkanizsai szervezetének megalakításáról és céljairól a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, a Vajdasági Párt és az Agrokanizsa Civil Szervezet.

A dokumentum 5 pontban taglalja a Vajdasági Front terveit, miszerint közösen indulnak a soron következő önkormányzati választásokon és közös erővel szeretnék Magyarkanizsa község kis- és családi vállalkozásait erőteljesebben támogatni, a településeket felzárkóztatni, a községet decentralizálni, az oktatási intézményeket modernizálni és tevékenykednének a környezetvédelem terén is.

Harmath Miklós, alelnök, Vajdasági Párt: „Ez a mai szándéknyilatkozat magába foglalja elsősorban azokat a fontos feladatokat, amelyeket kanizsaiként elsősorban szeretnénk megvalósítani. Ez tulajdonképpen a választásoknak egy előszerződése is, ami következménye lesz a mai szándéknyilatkozat aláírásának. Itt öt pontba foglaltuk össze, hogy számunkra melyek azok a lényeges dolgok, amelyeken községünk területén változtatni szeretnénk.”

Vajdasági Front
Magyarkanizsa
Vajdasági Szociáldemokrata Liga
Vajdasági Párt
Agrokanizsa Civil Szervezet
Harmath Miklós

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.